Izvajamo brezplačno psihosocialno pomoč za mlade s težavami na področju prekomerne in škodljive rabe digitalnih tehnologij, kot tudi njihovim ključnim bližnjim. Svetovanja izvajamo v dveh enotah, svetovalnici Maribor in svetovalnici Murska Sobota.

 

Svetovanja izvajamo predvidoma v:

  • Svetovalnicah Maribor (MB1 in MB2): individualna svetovanja v ponedeljek, torek in petek od 9.00 do 15.00, sreda in četrtek od 13.00-19.00, po predhodnem naročanju.
  • Svetovalnici Murska Sobota (MS): individualna svetovanja ob četrtkih od 14h do 20h, po predhodnem naročanju.

 

Ciljna skupina so vsi uporabniki tehnologij, predvsem pa otroci in mladostniki, ki prihajajo v stik z digitalnimi tehnologijami, tisti ki tehnologije uporabljajo  prekomerno ali so z njimi zasvojeni ter njihovi ključni bližnji (starši, sorojenci, partnerji, sorodniki, skrbniki, vzgojitelji, učitelji).

 

V program se lahko prostovoljno vključi vsak, ki ima težave. Posebnih pogojev za vključitev ni, razen podpisa dogovora o vključitvi. Program je za uporabnike brezplačen.

Za uporabnike smo na voljo vsak delovni dan od 9.00 do 15.00, svetovanja pa izvajamo tudi izven teh terminov:

  • Sprejemna pisarna: vsak delovni dan od 9.00 do 15.00.
  • Naročanje in telefonsko posvetovanje vsak delovni dan od 9.00 do 15.00 na brezplačni telefonski številki 080 2016, telefonski številki 031 850 500, preko e-pošte info@steker.si ali osebno v sprejemni pisarni.

 

Želite dodatne informacije glede naših ponudb?

Pošljite povpraševanje, rade volje vam odgovorimo.