Zbiramo prijave za vključitev udeleženk v skupino za mladostnice. Skupina je primerna za mladostnice v starostni skupini od 14 do 20 let.

Mladostništvo je zelo razburljivo obdobje, v katerem je veliko preizkušenj, sprememb v čustvovanju in dojemanju samega sebe. V tem ranljivem obdobju mladostnik potrebuje varno okolje, podporo in usmerjanje. Podporna skupina je namenjena mladostnicam. Skupina omogoča varen prostor, kjer so udeleženke lahko iskrene, odprto spregovorijo in podelijo svoje dileme in izkušnje. Temelji skupine so zaupnost, spoštovanje in varnost.  Tekom srečanj bomo raziskovali medsebojne odnose, samopodobo, skrb zase, komunikacijo…  Teme bomo sproti prilagodili glede na potrebe udeleženk.

Pričetek:

  •  Do zapolnitve mest; datum bo razpisan naknadno

 

Lokacija:

  • Društvo IndiJanez, Ob železnici 16, 2000 Maribor.

 

Cena:

  •  Brezplačno.

 

Prijava:

  • preko elektronske pošte info@steker.si .
  • telefonske številke 031 850 500 (vsak delovnik med 9. in 15. uro).

 

Zakaj se vključiti v podporno skupino? Skupina opolnomoči posameznika, da se lažje sooča z raznimi izzivi kateri so del odraščanja, ter omogoča izmenjavo različnih informacij. Udeležba v skupini zmanjšuje stres in pomaga izboljšati splošno počutje. Posameznik pridobi na komunikacijskih veščinah, učenju reševanja konfliktov, izkušnjo povezujočih odnosov, podporo in večjo samozavest.

 


Želite dodatne informacije glede naših ponudb?

Pošljite povpraševanje, rade volje vam odgovorimo.