Pri Centru Šteker se ukvarjamo s prekomerno rabo digitalnih tehnologij in k sodelovanju vabimo zainteresirane prostovoljce. Iščemo motivirane, radovedne in kreativne študente različnih smeri (psihologije, pedagogike, sociologije, filozofije…), ki bi želeli dobiti priložnost za praktično uporabo in razvijanje svojega znanja. V okviru svojega prostovoljskega dela pri nas boste oplemenitili svoje znanje o delu z mladimi, prišli v stik z izvajanjem delavnic z otroki in mladostniki ter raziskovali tematiko prekomerne rabe zaslonskih medijev.

V sodelovanju z Društvom za preventivno delo iščemo tudi prostovoljce za izvedbo Mladinskih delavnic, kar zajema izobraževanje, izvajanje in praktično načrtovanje delavnic v šolskem letu 2021/22. 

Nudimo vam podporno okolje za izkustveno učenje in delovanje pod okriljem izkušenega mentorja. 

Vabljeni ste na informativni sestanek 29. 9. 2021 ob 10.00 uri ali 6. 10. 2021 ob 11.00 uri na naslovu Ob železnici 16, 2000 Maribor.

Za kontakt in vprašanja smo vam na voljo po elektronski pošti info@steker.si in na telefonski številki 031 850 500 (od ponedeljka do petka med 9.00 in 15.00). Za dodatne informacije lahko obiščete tudi našo spletno stran, steker.si

Veseli bomo vašega zanimanja!

Kolektiv Centra Šteker