Pri Centru Šteker se ukvarjamo s prekomerno rabo digitalnih tehnologij in k sodelovanju vabimo zainteresirane prostovoljce. Iščemo motivirane, radovedne in kreativne študente različnih smeri (psihologije, pedagogike, sociologije …), ki bi želeli dobiti priložnost za praktično uporabo in razvijanje svojega znanja. V okviru prostovoljskega dela pri nas boste oplemenitili svoje znanje o delu z mladimi, prišli v stik z izvajanjem delavnic z osnovnošolci in dijaki ter raziskovali tematiko prekomerne rabe zaslonskih medijev. V sodelovanju z Društvom za preventivno delo iščemo tudi prostovoljce za izvedbo Mladinskih delavnic, kar zajema izobraževanje, izvajanje in praktično načrtovanje delavnic.

S Filozofsko fakulteto Univerze v Mariboru – Oddelek za psihologijo imamo sklenjen tudi dogovor o opravljanje prakse pri Društvu IndiJanez – Center Šteker, kar pomeni, da lahko pri nas opravljate študijsko prakso na 1. in/ali 2. bolonjski stopnji.

Nudimo vam podporno okolje za izkustveno učenje in delovanje pod okriljem mentorja.

Za kontakt in vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 850 500 in elektronski pošti info@steker.si. Za dodatne informacije lahko obiščete tudi našo spletno stran https://www.steker.si/.

Lep pozdrav,

Društvo IndiJanez – Center Šteker