Celotna ponudba

 

 

 

Uporaba sodobnih tehnologij narašča, še posebej med mladostniki. Posledično prihaja do sprememb v njihovih navadah, načinu življenja, preživljanju prostega časa, zaradi prekomerne in škodljive rabe digitalnih tehnologij pa se lahko pojavljajo številne težave na področju njihovega zdravja in z zdravjem povezanih vedenj, kot so na primer bolečine v mišicah, spremenjene prehranjevalne navade in spanje, znižanje samopodobe, težave z ohranjanjem pozornosti, socialna anksioznost, depresija in druge. Omenjeni in podobni negativni učinki vplivajo na mladostnikov šolski uspeh in druga življenjska področja, v skrajnem primeru pa lahko pride tudi do razvoja zasvojenosti.

V okviru dejavnosti Centra Šteker ponujamo naslednje storitve:
 

KURATIVA
 

 

PREVENTIVA
 

 

V primeru, da zaradi ukrepov izvedba v živo ne bo mogoča, bo na voljo tudi izvedba s pomočjo videokonferenčnih sistemov.

 

Več o našem delovanju

Center Šteker je nastal pod okriljem Društva IndiJanez, ki pripravlja različne aktivnosti za mlade že od leta 1996. V zadnjih letih se v okviru društva osredotočamo predvsem na izvajanje preventivnih in kurativnih dejavnosti, katerih cilj je nudenje podpore mladim pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi.

Več o poslanstvu centra preberite tukaj

 

KONTAKTNI PODATKI

Za več informacij o individualni obravnavi in programu lahko pišete na elektronski naslov info@steker.si ali nas pokličete na telefonsko številko sprejemne pisarne Maribor 031 850 500 oziroma brezplačno številko 080 2016 vsak delovnik med 9. in 15. uro. Prav tako smo vam na voljo za vsa ostala dodatna vprašanja. Na razpolago je tudi spletni obrazec Povpraševanje.