Svetovalnica "Izštekaj se"

Brezplačno svetovanje

Nudimo individualno strokovno pomoč in podporo, v živo in na daljavo. Smo posebej usposobljeni za delo z mladimi.

V okviru svetovalnice nudimo pomoč tistim, ki imajo težave na področju zasvojenosti in prekomerne rabe zaslonskih tehnologij (socialna omrežja in splet nasploh, mobilni telefoni, tablice, televizija, računalniške in online igre, igre na srečo in spletna pornografija). Na nas se lahko obrnejo tudi tisti, ki se zavedajo, da pred zasloni preživijo veliko časa in jih je strah, da bi se iz tega razvila zasvojenost; pomagali jim bomo prepoznati znake zasvojenosti in jih poučili o uravnoteženi rabi. V svetovanje vključujemo tudi ključne bližnje osebe naših uporabnikov oziroma tiste, ki se z njimi vsakodnevno srečujejo. 

Pomagamo tudi pri vključevanju uporabnikov v vsakdanje življenje, kar dosegamo z navezovanjem stikov in spodbujanjem zdravega življenjskega sloga. Na voljo smo tudi drugim, ki se jim porajajo kakršnakoli vprašanja v zvezi z zasvojenostjo in prekomerno rabo digitalnih tehnologij.

Za telefonski posvet in naročanje smo na volj vsak delovni dan med 9. in 15. uro v sprejemni pisarni na naslovu Ob železnici 16 v Mariboru, kjer smo dosegljivi na telefonski številki 031 850 500. Pokličete lahko tudi brezplačno številko 080 2016, naš elektronski naslov pa je info@steker.si.

Svetovanja v Mariboru potekajo po predhodnem naročanju v ponedeljek, torek in petek med 9. in 15. uro ter v sredo in četrtek med 13. in 19. uro.

Svetovanja v Murski Soboti potekajo ob četrtkih med 14. in 20. uro, prav tako po predhodnem naročanju.

 

 

ELEKTRONSKI NASLOV

info@steker.si